Ervaringen

Hieronder vind je referenties en ervaringen van gezinnen waar ik als kraamverzorgende zorg heb mogen leveren. Ben ik ook bij jou/jullie geweest en willen jullie graag een reactie achter laten? Leuk, ik hoor graag hoe jullie de kraamweek hebben ervaren! Onderaan deze pagina kun je reageren (eventueel met een foto). Veel leesplezier en bedankt voor de leuke berichten!

De laatste opmerking en 129 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.
11 antwoorden
 1. Yara & Lars zegt:

  Maandag 31 juli tot en met woensdag 2 augustus 2023 was Corina onze kraamverzorgster. Wij hadden 7 dagen in het ziekenhuis gelegen en hadden de mazzel dat wij in deze drukke tijd 3 dagen hulp kregen van Corina. Corina is echt een topper! Wij dachten veel al te weten en te kunnen, maar elke dag weer leerden wij zoveel trucjes en informatie Daarbij is Corina erg fijn in omgang. Ze is een echt mensenmens en wij konden dan ook erg met haar lachen. Onze Finn is ook enorm fan van haar en heeft lekker met haar geknuffeld. Elke ochtend vroeg ze netjes wat wij die dag graag wilden leren of eens met haar samen wilden oefenen. Zo oefenden wij met verschillende borstvoedinghoudingen, samen met Finn douchen, hoe je het beste het badderen kan doen en nog veel meer!

  Al met al een dikker topper!

  Dikke kus van Lars, Yara en Finn

  Beantwoorden
 2. Fleur, Pepijn, Mick en Loek zegt:

  Onze kraamweek met Corina was top. Het ging allemaal heel goed met ons waardoor het voor Corina een makkelijke week was, ik moest heel erg rustig aan doen ivm herstel van mij keizersnede. Maar alle tips en adviezen en de rust bewaren in huis, dit was wat wij nodig hadden en dit wist Corina goed te doen.
  Zij doet haar werk professioneel, met passie en heel veel liefde. Enorm dankbaar voor deze mooie week, ook omdat wij bij de 1e geen kraamzorg hadden. Je bent een topper Corina!

  Beantwoorden
 3. Wouter, Quinta & Noa May zegt:

  Dankzij Corina een fantastische kraamweek gehad. We zijn super fijn en goed geholpen met al haar goede adviezen en bordsnvol ervaring. We konden onszelf zijn en zij steunde en hielp ons waar nodig was. Heel prettig. Qua huishouden.. Het voelde alsof we op vakantie waren in ons eigen huis. Ze heeft ons 3 tot in de puntjes verzorgd en vertroeteld. We konden ons geen betere kraamzorg wensen!!!!

  Beantwoorden
 4. Anne en Erik van der Weide zegt:

  Corina werd door onze achterburen omschreven als ‘een lot uit de loterij’. Wij denken dat het nog beter is dan dit: Met een lot kan je niet zoveel winnen, als wij afgelopen (kraam)week hebben ervaren met Corina. Corina heeft ons een week voortreffelijk geholpen met de geboorte van onze dochter Hannah en de eerste week daarna.

  Met veel geduld, vertrouwen en een positieve grondhouding heeft ze ons begeleid. Corina heeft veel ervaring, veel kennis en heeft ons met slimme tips en trucs op weg in de opvoeding geholpen. Corina is daarnaast op persoonlijk vlak een topvrouw. . Ze heeft humor, laat anderen in hun waarde, biedt een luisterend oor en heeft zelf ook veel persoonlijke verhalen te delen. We bouwden al snel een echte vertrouwensrelatie op. We raden Corina zeker aan als kraamhulp voor iedereen die een baby mag krijgen. Ze is meer dan een lot uit de loterij, ze is een geschenk uit de hemel geweest voor onze dochter Hannah en onszelf.

  Anne & Erik

  Beantwoorden
 5. Jeannette zegt:

  Voor een paar dagen terug nog mogen genieten van de heerlijke kraamweek die Corina ons heeft bezorgd! Wat een topper!! Mochten we ooit nog een tweede krijgen hoop ik zo dat Corina nog een keer bij ons kan komen.

  Wat een ontzettend lieve, kundige, vrolijke en gezellige kraamhulp. Ze heeft echt plezier in haar werk en dat straalt ze uit.

  Nogmaals super bedankt voor alles!!?

  Beantwoorden
 6. Marina zegt:

  Wat een vrouw!! Zo zorgzaam, zo kundig en geweldig!!!
  Een vrouw met een hart van goud.
  Wij hebben een heerlijke week gehad met Corina. Ze had voor ons allemaal de volle aandacht. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik echt rust kreeg door te genieten van mijn gezin en verder nergens aan te denken. Onze dochter Sophie (4jaar) vond het ook zo gezellig met haar, want welke kraamhulp maakt er nou een TikTokje???? 😉 Kortom…met Corina heb je een kanjer in handen.

  Lieve Corina, wat vlogen de dagen voorbij…maar vergeten doe ik ze nooit meer. Het was zo speciaal!!! Bedankt voor deze geweldige week!!!

  Beantwoorden
 7. Kelly zegt:

  In januari 2018 was Corina bij onze kraamweek van ons eerste zoontje
  Wat een fantastische week hebben wij gehad! Ontzettend lieve en zorgzame kraamverzorgende! Maar ook heel deskundige wat betreft de verzorging van de baby & de kraamvrouw ! En wist op alles een goede oplossing

  Toen wij begin januari 2020 wisten dat wij in verwachting waren hebben we dan ook meteen met Corina contact gezocht want wij wisten het zeker ! Wij moesten en zouden Corina bij onze tweede kraamweek hebben

  En het is gelukt ! Afgelopen augustus kwam Corina weer bij ons
  Of ze niet weg is geweest! De week vliegte voorbij
  Voor we het wisten was het al weer tijd om afscheid te nemen
  Wat hebben wij genoten van deze kraamweek

  Wat zijn wij dankbaar dat ze mocht kramen bij ons!
  Nogmaals bedankt ?
  Veel liefs Familie Hanegraaf

  Beantwoorden
 8. Irene zegt:

  Voor de vierde keer Corina bij de bevalling gehad. Voor de derde keer tijdens de kraamweek. Wat een feestje!
  De dag samen beginnen met een kop koffie, altijd een lach en ook de partner en andere kinderen worden niet vergeten. Als je kiest voor Corina als kraamverzorgster dan staat dat garant voor een topweek!

  Beantwoorden
 9. Irma zegt:

  Wat heb ik genoten van jou als kraamverzorgster! En ik niet alleen, mn hele gezin heeft van je mogen genieten. Je komt vrolijk en stralend binnen en alles verloopt vanzelf.
  Bevallen in een corona tijd, minimaal visite ontvangen, maar toch heb ik dit niet gemist. Je voelt aan als familie, als die vriendin. Want alles kan besproken worden en samen hebben we wat af gelachen. En terwijl ik genoten heb van onze koffie momenten, kijk ik om en heb je het hele huis schoon gemaakt, is de baby schoon en tevreden en denk ik; hoe dan? Je zat toch bij mij? Je werkzaamheden vloeien overal tussendoor, je werkt echt hard terwijl ik t idee heb dat we gewoon gezellig samen zitten! Hoe doe je dat toch.. lieve schat, we gaan je missen! Dankjewel voor de mooie kraamweek, had m niet beter kunnen wensen!

  Beantwoorden
 10. Elma zegt:

  Eind 2019 hebben wij Corina als kraamverzorgster gehad bij de kraamweek van onze dochter Nienke. En wat is dat goed bevallen! (letterlijk en figuurlijk ;-)). Goede zorg, luisterend oor, humor, betrekt grote zus er op een heel leuke manier bij; wij kijken terug op een geweldige week!

  Beantwoorden
 11. Diana Beving zegt:

  In maart 2019 mijn kraamweek van Corina mogen hebben. Wat een top hebbe wij gehad. Voor Corina is niks te gek, ze past zich super aan. Veel gelachen, en natuurlijk ook de nodige kraamtranen gehad. Mocht het mij ooit eens gegund zijn om een 2e kindje te mogen krijgen, zou ik graag weer mijn kraamweek van Corina mogen krijgen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Wil jij ook jouw ervaring met Kraamzorg Corina delen?
Leuk! Beschrijf hier hoe het jullie is bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


The maximum upload file size: 64 MB.
You can upload: image, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Copyright Kraamzorg Corina - Ontwikkeld door RUYSINK.